Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

MIM Për Veglat dhe Industriale

main_banner_011.jpg

Ne jemi një projektues, prodhues dhe tregtar i shkëlqyer i inovacionitderdhja me injektim metalik (MIM), Formimi me injektim të aliazhit të titanit dhe derdhja me injektim të qeramikës (CIM) për tregun botëror.

Injeksioni i metalit përdoret në veglat e prodhimit: të tilla si stërvitje, koka prerëse, grykë, shpuese armësh, prerëse spirale, shpuese, fole, çelës, vegla elektrike, vegla dore, etj.